Werkgroep Portret

Via deze website worden jullie op de hoogte gehouden van het laatste nieuws wat betreft onze Werkgroep Portret. Ook zullen hier artikelen over techniek en algemene artikelen over portretfotografie geplaatst worden dat je verder kan helpen met de portretfotografie.

Bewaar deze website in je favorieten zodat je altijd toegang hebt tot alle berichten, artikelen enz. zolang we bezig zijn met de Werkgroep Portret

Deze Werkgroep Portret website is onderverdeeld in drie rubrieken (zie rechtsboven in de menubalk).

Berichten
Onder de kop Berichten komen de nieuwsberichten over onze werkgroep.

Techniek
Hier komen allerlei artikelen die gaan over techniek. Daarbij kun je denken aan opnametechniek, belichtingstechniek of andere technieken om je portretfotografie op een hoger plan te krijgen. Maar ook de verslagen, samenvattingen van de workshops om het nog eens na te lezen.

Artikelen
Hierbij kun je denken aan interessante artikelen die min of meer met portretfotografie te maken heeft.

Als er een bericht of een nieuw item over techniek of een artikel geplaatst wordt dan zal ik jullie daarover een E-mail sturen.
Je hoeft dus niets te missen.

Bijeenkomsten

De planning is om maandelijks een bijeenkomst te organiseren. Zie hiernaast de rechterkolom voor de data. De ene maand bespreken we de foto resultaten. En dan de andere maand (om en om) wordt een informatieve avond met bijvoorbeeld een soort cursus, workshop, discussie-avond over werk van bekende fotografen of iets dergelijks. Natuurlijk is er bij elke bijeenkomst ruimte om ideeën en suggesties uit te wisselen, eventuele vervolgplannen maken, enz.

Hoeveel bewegingsvrijheid we in 2021 hebben i.v.m. corona weet ik niet.
Dus er zal misschien af en toe wat geïmproviseerd moeten worden met de bijeenkomsten.

Locatie

De foto-bespreek avonden worden bij mij thuis gehouden (tenzij anders vermeld). Ik heb geen beamer maar ik sluit de laptop op de TV aan zodat we de beelden goed kunnen bekijken.

Adres Theo Fama
Nieuwe Stationsstraat 11-16, Ede
(Appartement boven restaurant Steaks&zo)
Parkeren kan gratis (na 18:00) op het Kuiperplein.
Bekijk adres in: Google-maps

De workshops en leeravonden kunnen gehouden worden in de fotostudio van Studio Pothoff in Veenendaal (tenzij anders vermeld).

Adres Studio Pothoff
Wiltonstraat 24, Veenendaal
Bekijk adres in: Google-maps

Uiteraard krijg je tijdig bericht waar de eerstvolgende bijeenkomst wordt gehouden.

Tijd
We beginnen telkens om 20:00 uur tot ongeveer 22:00 uur.