Beste mensen van de portret-werkgroep,

Zoals jullie hebben kunnen lezen (in de nieuwsbrief van gisteren) is er op woensdag 2 oktober een clubavond ingericht speciaal voor de werkgroepen.
Zie oproep: https://oogenoptiek.nl/werkgroepen-presentatie-avond-woensdag-2-oktober/
Zie agenda: https://oogenoptiek.nl/event/resultaten-werkgroepen-20191002/

Ik stel voor dat een ieder binnen onze werkgroep zelf z’n presentatie doet, want wellicht heb je daar mooie verhalen bij.

Je mag zelf bekijken hoe je aan de presentatie invulling geeft. Je kan op de beamer uiteraard veel meer beeldmateriaal laten zien voor bij je verhaal dan geprint op bord. Dus je hoeft echt niet alles af te drukken. Wel mag je nu meer dan 5 foto’s op bord laten zien als je dat zou willen (minder mag/kan uiteraard altijd).

Je kan in je presentatie ook de minder goed gelukte foto’s laten zien om daarmee je groei, je vorderingen te laten zien. Of de problemen die je bent tegengekomen tijdens het fotograferen.

Ik wil wel beginnen met een korte intro om als het ware de portretgroep te introduceren. Zelf heb ik niet echt foto-resultaten te laten zien, maar ik zou wel iets kunnen zeggen over hoe ik jullie heb zien groeien en dat de workshops/lesavonden (dacht ik) goede en zinvolle toevoegingen zijn.

Dit is mijn voorstel voor de invulling van de clubavond. Maar mochten jullie andere ideeën hebben dan hoor ik dat graag.