We hebben op woensdag 4 november een bijeenkomst gepland. Maar nu zijn er nieuwe corona-maatregelen, waaronder de regel: “Thuis, zowel in huis als in de tuin of op het balkon, geldt het dringende advies niet meer dan 3 personen te ontvangen.”

Als iedereen komt dan zijn we met 6 personen. Dat is denk ik wel het maximum aantal personen dat ik thuis kan ontvangen met een 1,5 meter afstand. Ik heb er persoonlijk geen problemen mee om de bijeenkomst door te laten gaan. Maar ik wil graag van jullie weten of je 4 november wil komen of niet. Laat even weten middels een mailtje > info@fotofama.nl

Als we de bijeenkomst door laten gaan:
Jullie zijn dan welkom bij mij thuis.
Nieuwe Stationsstraat 11-16, Ede
(Appartement boven restaurant Steaks&zo)
Parkeren kan gratis (na 18:00) op het Kuiperplein.

Neem foto’s mee op een USB sticky (als je die hebt). Ik heb geen beamer maar ik sluit de laptop aan op de TV zodat we de beelden goed kunnen bekijken.
Als er niet veel foto’s zijn voor bespreking dan wil ik wel wat vertellen, uitleggen over foto(portret)bewerking in Lightroom. Of misschien hebben jullie wel vragen over opnametechniek of fotobewerking of… Of misschien hebben jullie een andere suggestie?

En we gaan het ook hebben over de werkgroep-presentatie op 16 november.
Zie voor meer informatie de agenda op de clubwebsite > Resultaten Werkgroepen maandag 16 november